Segraren är Thorsson

Nu har vi spelat en till omgång monopol. Jag utklassde alla och vann enkelt,på endast tre gator. Nu ska vi titta på harry potter!

Monopol,i ca 3 timmar

För att fördriva tiden så spelar vi monopol. Riktigt länge sedan man spelade ett vanligt hederligt brädspel. Vi har hållt på i tre timmar nu,åkan du hade aldrig klarat det här. Snart är det dags för gym igen. Har sjukt träningsvärk sedan gårdagens två gympass.

Beredskap suger

Nu har vi haft beredskap i 12 timmar! Det har varit långa 12 timmar.
Jag förstår inte hur våra kära insatssoldater orkar med detta. Bara ligga och löka och absolut inte göra någonting!
Eller dom vaktar ju lite mer än vi,men ändå!
VI har möblerat om i lektionssalen,nu har vi våra madraser på borden och ligger och tittar på film.
Vi 'är inne på tredje filmen nu,vi har även hunnit med att gyma och spela lite psp3.
Det är nästan så att man vill att någon bärplockare ska gå vilse i skogen så att vi får något att göra.

När nu ska jag återgå till filmen,jiddra inte med zohan.

Beredskap

Då är man på I 19 igen. Kul att ha vara här när man egentligen är ledig. Men har man beredskap så har man. Vi är tio tappra själar här. Finns inte så mycket att göra mer än att gyma och titta på os. Som tur är kan vi titta på storbilds tv i lektionssalen. Blir väl att lira lite xbox på storbild senare. Förövrigt är världen ganska liten,träffade på gustav broome här på i19 på lunchen... Vila i frid Farfar.

Krig

En dags krig är över. På förmiddagen var det hur mycket som helst att göra,hann klart med allt i tid tillslut. På eftermiddagen började kriget,och jag hade satt alla mina soldater i arbete och hade bra koll på läget. Vilket innebar att jag kunde titta på fotbollen,ibland är det bra att vara chef. Planering är a och o,trots att det är tråkigt ibland... Ingen kvällstjänst ikväll,skönt! Ps i love you.

Skövde

Igår kom vi hem ifrån fält. Som sagt det är en unik känsla att få komma hem,ta av sig utrustningen och gå ner 8 kg. Bäst av allt är att låsa in vapnet. Som traditionen är så gick vi till Chili Chili och tog en pizza och öl. Igår somnade jag gott och vaknade kl 23 av att det ringde. Jag fattade ingenting och trodde att det var radion som plingade och att jag hade somnat på min post. Imorse var det riktigt tungt att ta sig upp. Nu är vi i Skövde trots allt. Kommer bli en lång vecka.

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

På en ändlös plats. En natt,en vind och krokig stig. Om imorgon inte kändes så oändlig då är ensamhet ett ord som inte finns. Bara om min älskade väntar. Bara om min älskade väntar,bara jag fick ligga tätt intill dig kan jag bli den jag var igår. Det finns skönhet i gryningsskogen silversånger. Det finns skönhet i gryningssolen sken. Då ser jag i min älskade ögon,en skönhet större än allt jag vet. Bara om min älskade väntar om jag kan höra ditt hjärta sakta slå,skulle jag känna mig hel. Ps. I love you.

Jag ser ljuset.

Ännu en dag är över i skogen. Skönt. Som tur är det varmt och skönt i tältet. Inatt sov jag riktigt bra,vaknade inte en enda gång. Nu är det bara två nätter kvar. Jag längtar trots allt efter min säng,en dusch och kanske en pizza och en öl. Men det längtar jag bara lite till. Nej,nu är det dags att sova. Det blir tidiga nätter i fält.

Skogen är mitt hem.

Det är ganska krävande att vara i skogen. Tredje dagen i skogen idag,allt blir en vana tillslut. Nu är man van att bo i skogen med allt som hör till. Fick ett mms av åkan,vilket förgyllde en hel dag... Ps i love you.

6 långa nätter.

Nu är det dags att ge sig ut i skogen. Är väl inte jättetaggad,men jag vet att det kommer bli roligt. Jag är van vid skogen,var faktiskt med i skogsmulle när jag var liten... AIK fick inte tre pinnar igår. Synd. Ta min hand jag följer dig,vi ska åt samma håll. ps. I love you

En timme,en minut.

Nu har vi fälthandlat. Det är viktiga saker. Speciellt om man ska vara ute i 7 långa dagar. Mina tappra soldater har byggt en mobilladdare som man kan ladda mobilen i skogen. Till deras gruppchefs stora glädje. Så nu kan jag blogga ifrån skogen... Skön känsla i magen,jag är glad och lycklig. Ps. I love you. Ds

Anna Thernheim ipoden räddar mina dagar.

Ett bröllop,tusen nya erfarenheter. Men alltid lär man sig något nytt. Men det är alltid något fint och vackert med kyrkor. Kändes skönt att jag fick ett gladare minne ifrån kyrkan. Bröllop är bättre än begravning. Laddar batterierna för att ligga inne i fält i två veckor. Imorgon åker vi ut i fält och är ute till på söndag. På söndag kväll åker vi till skövde en vecka... Ps. I love you. Ds