Lördagen

I lördags var i Sthlm och spelade mot Balrog.  Matchen höll vi på att vinna,men mest mål vinner tillslut.
Jag längtade något oerhört till denna match,för jag visste att världens absolut bästa grabbar skulle komma och kolla.
Det var alldes underbart att träffa alla bröder igen. Johan är ju min alldels egna bror. Martin och Oskar räknar jag som mina bröder. Dom betyder grymt mycket för mig.
När jag såg Martin och Oskar på läktaren så blev jag så lycklig. När Oskar hoppade upp i min famn kändes det som att världen stannade för en sekund.
Efter matchen blev det lite syskonlir. Oskar,9 år gammal,glänste som vanligt. Alla på läktaren och de i laget blev stumma av hans teknik.  Bäst var när han lirade upp Johan på läktaren för att köpa korv genom en iskall tunnel.
Johan och Oskar lekte leken "skjuta så hårt som möjligt på varandra"  i korridoren,vilket en del Balrogspelare fick känna på. = ) Martin och jag slog ihop oss som vanligt,vilket innebär att Oskar hamnar i trubbel. = )  Ingenting förändras.
Oskar tyckte att det var sååå tufft att åka till Stockholm. Jag är ju hans idol trots allt.
Läget försämrades inte direkt av att Johan var med,eftersom han är en liten stjärna hemma i Motala.
Fast det som han tyckte var roligaste av allt var nog att han nu har lärt sig att det finns en förort som heter Fittja.
Vilket han berättade för mig ungefär tusen gånger på ca 23 sekunder. haha.
Det var fruktansvärt tungt att åka ifrån dom efter en sån kort stund,vilket slutade med att jag grät på planet.
Töntigt kanske,men åka ifrån folk man älskar är aldrig lätt. Sorsa fick agera stöd i det hela,vilket slutade med att Sorsa fick en stor snorfläck på sin tröja. haha.


  

  

  

  

  

 

Pappsen

Var tvungen att ringa upp pappsen och be om lite goda råd,när det gäller skidkläder är han faktikst den bästa gurun. Tro det eller ej men gubben har faktikst lite stil. Han vet vad som är det coolaste inom skidsporten:) Kan bero på att han läser "Åka skidor" och får de hetaste tipsen därifrån. Men det behöver man inte säga till någon. :)
Vi kom fram till att ett rutigt ställ funkar iår. Så det blir en rutig snowboardjacka och rutiga termobyxor. För det heter faktikst termobyxor,inte täckbyxor som norrläningar säger.
Han berättade även att våra grannar har varit i Florida en sväng. Hallå,Florida en sväng? Apropå så hade dom träffat resten av kvarteret  som också hade varit i Florida en sväng. I Florida hade dom iaf köpt de absolut senaste burton jackorna. Därför vet Pappa vad som är modernt i Staterna. Han är skidmodets modeguru helt enkelt.



Work,work,work

Det har varit en lång dag i laxarnas värld idag. Började 06:30 och slutade 18:45...
Mina ben känns segare än när vi har haft dubbelmöte och rest en hel helg.  Imorgon börjar vi klockan 06, vilket innebär att jag blir hämtad 05:30. Men vad gör det? Pengar är alltid gött att mycket av. :)
 Har inte kunnat träna på två dagar,vilket är det enda som är surt med att jobba så mycket. Kommer inte kunna träna imorgon heller. Men vad gör det om tusen år.
På torsdag så kommer dessutom Emma hit. Ska bli riktigt roligt. Vi har känt varandra hela livet,21 långa år.
Jag tror att alla bodensare kommer leva farligt under helgen.

Ska försöka hålla mig  vaken till kl 21 så att jag kan se DH,men jag känner redan nu att det kommer bli ett svårt projekt. Mina ögonlock känns väldigt tunga och det ser väldigt skönt ut att krypa in under mitt Hammarbytäcke.
Det är alltid extra skönt att sova med Hammarby loggan tätt inpå huden. :)



Bra match,men byt vinkel

Har sett SSL-matchen mellan Warberg och Helsingborg. Riktigt bra match,perfekt måndags underhållning.  Men snälla,rara Tv 4 kan vi inte byta kameravinkel. Det känns som att man inte hänger med i matchen. Man får inte den där spänningen eftersom spelet känns så långt ifrån än . Dessutom ser det ut som att ena laget spelar i uppförsbacke. Det känns även som att man inte alltid ser alla spelare på som är på planen,utan ibland dyker en spelare upp ifrån ingenstans.
 Jag sågar helt enkelt den nya vinkeln. Plus att golvet är så himla fult. Kunde dom inte valt någon roligare färg än grått?

Måndag

Då var det måndag igen,varför känns det bara som att det är måndag och fredag? Alla andra dagar försvinner in i varandra på något sätt. 
För en gångs skull flöt jobbet på hyffsat bra idag,för att vara just måndag.
Hemma skapligt tidigt bara en timmes övertid idag. Det är lyxigt i laxarnas värld.

Det har varit mycket bra albumsläpp på senaste tiden. 
Kent - Tillbaka till samtiden,är riktigt bra. Jag är ruskigt avundsjuk på Frallan,Carro och Therese som har biljetter till turnen. Jag vill också. Undrar om det kommer fram en biljett om jag lägger mig ner på golvet och skricker och sparkar?!  Funkade trots allt ibland när man var liten.
Fast nu är jag trots allt vuxen,enligt regelboken.
Har fått min första ålderskris. Jag fyller snart 21,tjugoett år. Hör ni hur det låter? Det låter helt annorlunda att säga att man är 21,än 20. När man är 20 räknas man fortfarande som ung och dum. När man blir 21 ska man vara så himla mogen och vuxen. Man ska ha hunnit med så mycket i sitt liv.
Det finns även vissa symtom som visar att jag börjar bli gammal.  Jag har aldrig gillat julen och allt trams som hör julen till. Men härom om dagen kom jag på mig själv tänka på att det är dags att julpynta. Herregud,tänkte jag och slog bort tanken. Lite senare går jag ner till Konsum för att köpa något viktigt,tror att det var cola eller liknande, så ser jag att man kan köpa pepparkaksdeg. Kul tänkte jag,då kan man göra ett pepparkakshus...
Johan och jag har under senare år byggt pepparkakshus under hot om inga julklappar. Vår kära mor har tyckt att pepparkakshus bygget är en väldigt fin och trevlig tradition. Vilket syskonen Thorsson inte gjort. Ett år kom vi överens om att göra huset så fult som det bara gick så att vi skulle få slippa bygga året efter. Men vår Mor var stenhård och vann över oss som vanligt.
Och vad har hänt nu,jag saknar det där förbannade pepparkakshuset! Jag måste helt enkelt blivit gammal och sentimental.
För om jag skulle komma hem i jul och det inte skulle stå något hus på bänken i köket,där det alltid har stått,skulle det inte kännas som en riktig jul. Det där förbannade bygget skulle saknas.
Mamma,jag vet att du aldrig trodde att du skulle få höra det här ifrån mig,men vi bygger det där fula huset den 23 när jag kommer hem. Annars skulle det inte kännas som en riktigt jul i Thoreborg.


bloggpaus

Nu har jag haft en tids bloggpaus,det har varit ganska skönt. Men visst har jag saknat min blogg.
Så efter en del påtryckningar ska jag skriva ett litet inlägg.

Vintern har kommit till norr,det är alltid skönt när den första snön kommer. Det blir lite ljusare i det annars så mörka Norrland.
Lika skönt som det är när den första snön kommer,lika skönt är det när det försvinner i typ april. haha.

Innebandyn flyter på,lite väl mycket förluster bara.  Men det vänder,någongång,det gör det alltid.
Hinner inte med så mycket förutom jobb och träning. Speciellt inte nu när vi kör 10/12 timmars pass varje dag. Många själar som vill äta våran underbara mat. :)
Orkar knappt med mig själv känns det som. Ännu mindre min lägenhet som ser ut som en krigzoon.


Lars Winnerbäck konserten närmar sig med stormsteg. Höstens stora höjdpunkt,helt klart.