Guld till alla

image358På lördag så spelas SM finalen i Globen.
IBK är inte ett av finallagen.
Men vad gör det när jag bor i Norrland,här får alla guld. Om ni vill leva er in hur jag har det här uppe,då kollar ni på Norrlandsguld reklamen nästa gång den visas på tv. För så är det här uppe i norr. =)
haha
image357

Kolla här:
http://norrlandsguld.se/videohyllan.asp

Här finns några godbitar. Kolla in "frisbeen", och tänk er mig och Mimmi på varsin stubbe. haha











Idag var det en händelsrik dag. Tog en promenad på eftermiddagen. Ännu en dag med skönt väder. 
På kvällen var det träning som gällde.Åkan hoppade av bussen utanför mig,tog en trip till Svea för att köpa cola.
Vi köpte den nya Pepsin, Pepsi Äpple. Direkt när vi öppnade den så insåg vi att det inte var något att hänga i julgranen. Det luktade gammal äppelpaj. Vi tog första klunken, och vi kom snabbt fram till att smaken var värre än vad lukten var. Hur nu det var möjligt!
När vi gick och drack den äckliga pepsin så mötte vi en alkis som vinglade fram på en cykel. Först höll han på att cykla på oss,sen ville han egga lite mer. Så han vände cykeln och börja köra efter oss. Panikslagna insåg vi att vi inte ville att den här onsdagen skulle bli den sista i våra liv, så vi tog till våra snabba fötter.Vi tog sikte på ett vuxet par som gick på andra sidan vägen. Vi sprang som aldrig förr och hoppade upp precis bakom dom. Alkisen vände  då om och insåg att han inte hade någon chans. Tagna av stundens allvar så vandrade vi vidare. Tror att han hade tagit några guldburkar för mycket.
På träningen blev det volleyboll igen. Något som var riktigt kul det senaste gångerna vi tränat. Men idag tog vissa "vinnarskallar" över. Det tjaffsades om poäng och det ena eller andra. Muppets show,helt enkelt.
Alltid lika kul att förundras över vad vissa håller på med.




Ännu en dag är över och jag är en dag närmare söder.  Se på fan.






Norrland,om du vill vara dig själv för en stund. Ja,eller nått sånt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback