Ännu en helg har flugit förbi

Fredagen började med klubbprovning. Hittade en perfekt klubba direkt. den var hur skön som helst och nu längtar jag tills jag har den i min hand.
Det blev en "Plantium" med ett hårdare blad än orginal.  Det är tur att jag inte behöver betala klubban själv,det var ett ganska saftigt pris på den. Upptäckte vi efter vi hade beställt den...

Efter träningen i fredags var det dags för inflyttningsfika. Herregud vilken kväll det blev. Helt galen. Så igår gjorde vi inte många knopp. Jag lärde Ida,Mimmi och Jue hur man blir av med obehagligt illamående dagen efter. Två treo i ett glas med cola. Det krävs en studentvecka för att få rutin för sånt. :) Efter det drog vi till Frasses och drog bakishänget. Vi ville egentligen ha Max,men det var alldeles för långt att ta sig dit. Det krävdes mycket kraft att bara ta sig till Frasses.

     
 Det var så det var :)


PÅ kvällen hade vi återhämtat oss och bestämde oss för att göra en liten utflykt upp på höga berget,allstå "Sävast  kullen"  Om  vi jämnför med Östergötland så är det som Omberg ungefär.
Vi vandrade uppåt,när vi väl kom upp så njöt vi av den fina utsikten medans det var ljust.
Det var tänkt att vi skulle grilla "Bullens pilsner korv" och för det behövs en eld. Mimmi och Jag har lite skogsrutin sen Arvidsjaur och Jue är trots allt hobbymilitär. Tillslut fixade vi elden och vi kunde grilla våra korvar. Vi åt korv och njöt av varandras sällskap och mörket.  Vi tyckte att det var dags att se över sommaren om det blev som vi hade tänkt. I stort sätt har den blivit det. När elden falnade men fortfarande glödde bestämde vi oss för att börja vandra neråt och hemåt. Det var ganska mörkt i skogen och vi var inte sena med att börja skrämma upp varandra. Så nerför gick vi,livrädda. När vi väl kom ner till fastlandet så insåg vi att det var mörkt i förorten också,eftersom gatubelysningen fortfarande inte är påsatt. Vi gick dom tomma stegen och gjorde en "sommarcheck" lista,det blev väldigt mycket "check". Det kanske var en av det sista grillkvällarna på denna sommar. Sommaren som vi längtade efter så länge är nu över,igen. Nu väntar hösten med nya tidsfördriv om tiden vill ifatt.
En sak är säker och det är att tillsammans har vi inga gråa dagar.


    

   

   

   



image778

Vi hade allt, och friheten var ännu inte stulen.
Vi hade skogarna i norr, drömmarna i söder
och sandade vägar under hjulen.
Och vi visste ingenting om verkligheten,
ja vi sökte i det stora efter svar.
Så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar.
Om vi ses, bland dimmorna i norr eller i söder
Med drömmen i behåll och med lust att ta vid
Där elden falnar men fortfarande glöder











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback