Tillbaka i norr

Nu är man tillbaka i Norr efter en sjukt rolig gametrip. Bodde på Gotland i två dagar.
Det har varit så mycket som har varit kul så jag kan inte berätta allt. Men det roligaste var nog matchen mot Balrog. Laget förlorade med 11-2. Men fjunisfemman,med Mimmi-Malin-Thore spelade 1-1. Vi släppte in mål när det var 30 sek kvar. Och det var knappt vårat fel,det var ett klantigt byte de gjorde mål på.
Så vi var sjukt nöjda.

Mimmi hade skrivit ett sjukt bra inlägg i hennes blogg,så jag snor det för att på bästa sätt kunna beskriva våran helg...

Helges mest använda ord:
  • Plantage
  • Se på Faaan
  • Så att säga
  • Coca-cola
  • Proffisionellt
  • Damp
  • Max



Mycket vackert i söder...ingen snö och varmt. I Gotland växte nyponbuskar och rosor..gräset var grönt och solen sken. Gick i tofflor hela helgen..mycket bra toffel väder i Gotland ska ni veta ;) Jag och thorizzo har konstaterat att det är jävligt vackert i sthlm..vi satt och filosoferade hela bussresan från arlanda till båten till Gotland..Iofs är det inget nytt under solen..det har vi vetat hela tiden.

Det har hänt många roliga grejjer i söder..många skrattanfall och dampryck på TTs hotellrum så att säga. Fattar fortfarande inte hur hon i reseptionen kunde veta att vi bodde på hotellrum 400 nåt...haha. På höger sida av vårat hotellrum bodde landslagscoahen och på väster anna och jenny..fast det visste vi inte förens andra dagen xD

På båten över till Gotland hade TT godis-snör-tävling..8 st snören i käften hade båda så tävlingen slutade oavgjort..var jävligt svårt att skratta med alla snören i munnen ska ni veta :D

På fredagkväll tappade vi bort fjärkontrollen till teven så vi kunde inte se på nån teve..men det löste vi genom att sitta å dricka blåbärssoppa och dra många dåliga skämt..skrattade i timmar åt inget och allt..kastade ut pappersflygplan med medelande på från vårat fönster..vi hade faktiskt havsutsikt..mycket vackert :) På natten när vi hade lite att göra blev det UPPDRAG : Pröva om du ryms i skåpet där man hänger av sig kläder i ditt hotellrum med dörren stängd. Thore rymdes..men inte jag..lite osmidig xD

På lördagmorgonen var det dags för en kulturell vandring i Gotland som var obligatorisk för alla. Först gick vi längst vattnet och tittade på den vackra naturen..vi gick in i den botaniska trädgråden..jag och thore hittade en massa fina saker med roliga namn :) Växte sallad å så här i januari :D Sen ville Suz att vi skulle gå på högmässa i kryrkan..men ingen ville det.TT tänkte gå in för att då kanske vi skulle få spela i 1a 5an ;)

Blev inte mycket till att sova..druckit minst 15 cocacolor i helgen kan beropå d. Eller att jag och thore aldrig kunde hålla käft..xD TT har haft jävligt roligt..tillsammans är vi oslagbara...nånting större!



Som vi har sjungit..som vi har skrattat.Många sjukt roliga bilder finns som minne..som man kan titta tilbaka på och skratta. TT 4 LIFE !



              


           





           




           



              



             

Mer bilder kommer senare... : D

Kommentarer
Postat av: Stumpen

Skulle du vara smidig nog att komma in i en hotellgarderob? Tror jag först när jag ser det ;-) Men med tanke på hur smidig du är på vår film så kanske det inte är så konstigt... eller?!

2007-01-09 @ 16:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback