Pappsen

Var tvungen att ringa upp pappsen och be om lite goda råd,när det gäller skidkläder är han faktikst den bästa gurun. Tro det eller ej men gubben har faktikst lite stil. Han vet vad som är det coolaste inom skidsporten:) Kan bero på att han läser "Åka skidor" och får de hetaste tipsen därifrån. Men det behöver man inte säga till någon. :)
Vi kom fram till att ett rutigt ställ funkar iår. Så det blir en rutig snowboardjacka och rutiga termobyxor. För det heter faktikst termobyxor,inte täckbyxor som norrläningar säger.
Han berättade även att våra grannar har varit i Florida en sväng. Hallå,Florida en sväng? Apropå så hade dom träffat resten av kvarteret  som också hade varit i Florida en sväng. I Florida hade dom iaf köpt de absolut senaste burton jackorna. Därför vet Pappa vad som är modernt i Staterna. Han är skidmodets modeguru helt enkelt.



Kommentarer
Postat av: stora martina

men döööh
jag vet nog mer om skidkläder än nån i våra släkter.
har trots allt studerat dem mkt ingående i sammanlagt ett år, ståendes med handen på stoppknappen o blicken på 500 pers som passerar liften varje dag=) haha. rutigt funkar helt klart, men snyggast o ha en del mönstrat o den del enfärgat. langa upp en bild så man får se. meen jag ska nog inte uttala mej... har aldrig varit nåt modelejon haha. hare uuuunderbart! ses i jul???

2007-11-15 @ 20:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback