Fett bra,som man säger i Stockholm

Då var jag ledig igen efter två veckors lumpande,två roliga veckor men väldigt jobbiga. Men som vi sa när vi kom hem efter tre dagar ute i skogen igår,det är en unik känsla att komma hem efter fält.
Hur jobbigt det än är att vara ute i skogen så är det sjukt roligt,iaf efteråt. Visst man blir lite less på att bära omkring på stridsutrustningen på 30 kg och ett vapen som mest är ivägen då man inte skjuter. Less på att alltid stå upp och äta. Att vi har ljus förbud och måste göra allt i mörker på kvällarna kan ibland vara riktigt frustrerande.
Men man lär sig mycket om sig själv och att komma hem är riktigt underbart. Igår var dessutom svenska kocklandslaget i matsalen och lagade mat  till oss. Det var riktigt,riktigt gott.
Nu är vi lediga fredag,lördag söndag och det är nästan så man saknar alla på luckan. För det är verkligen sjukt kul att göra lumpen.

Igår fyllde Åkan 18 år,nu kan vi göra massor av saker som vi aldrig gjort tidigare. Som att gå på krogen och annat skoj. ; )
Träffade alla i ZB igår när vi fikade för att fira Åkan. Underbart att träffa alla vänner igen.
Åkan speciellt,på hennes födelsedag och allt. Känns konstigt att inte träffa hennevarje dag längre ,då vi har träffats varje dag i ett och ett halvt år. Åkan blev helt chokad då hon såg att jag hade fått armmuskler,40 armhävningar om dagen i tre veckor har tydligen gett något...
TT 4-life helt enkelt.
Ikväll blir det ett riktigt hejdundrande kalas för att fira de nybliva 18åringarna.
Har längtat i två veckor efter den här festen.
Ses i dimman!


Igår var det även alla hjärtans dag,mycket på en och samma gång!
Det var en av de bästa alla hjärtans dag någonsin. Mycket spännande paket!
Tack,verkligen!


Nej,just nu tror jag inte att mitt liv kan bli bättre faktiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback